Használati feltételek

1. Tájékoztatás

A weboldalon található információk nem minősülnek jogi értelemben vett ajánlatnak, és nem minősülnek jogi vagy egyéb tanácsadásnak. A biztosítási szerződés csak a kérelem HDI Versicherung AG általi kifejezett elfogadásával vagy a kötvény megküldésével jön létre. A kötelező érvényű információkat a biztosítási szerződés és az annak alapjául szolgáló biztosítási feltételek tartalmazzák. A termékekkel kapcsolatos egyedi tanácsadásért vagy további információkért kérjük, forduljon közvetlenül hozzánk külön megkereséssel.

2. Felelősség

Rendszeresen ellenőrizzük és karbantartjuk a weboldalunkon található információkat. Ennek ellenére előfordulhat, hogy az adatok vagy információk már nem érvényesek.

Ezért nem vállalunk felelősséget az ott található információk és adatok aktualitásáért, teljességéért vagy helyességéért.

Nem vállalunk felelősséget a weboldalon található információk használatából vagy más weboldalakon található linkeken keresztül történő hozzáférésből eredő károkért vagy következményes károkért. Nem vállalunk garanciát arra, hogy a weboldalon keresztül elérhető információk, szoftverek vagy egyéb anyagok vírusoktól vagy egyéb káros összetevőktől mentesek.

Ha a weboldalunkon található linkeken keresztül nem általunk létrehozott külső weboldalakra lép be, azok tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Az ilyen külső weboldalakon található jogi rendelkezések betartásáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A HDI Versicherung AG törekszik arra, hogy a weboldal mindig elérhető legyen, de ezért nem vállal felelősséget.

3. Szerzői jog

A weboldal szerkezete és tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldalon található szövegek vagy képek felhasználásához vagy reprodukálásához a HDI Versicherung AG előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

4. Joghatóság és jogválasztás

Minden jogviszonyra az osztrák jog irányadó, annak kollíziós rendelkezései nélkül. Az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről szóló ENSZ-egyezmény esetleges érvényessége kifejezetten kizárt.

A joghatóság helye Bécs.